Hívás mobilról
Email
Kosár
× Pálinkafőző Kezdő oldal Prémium Pálinkafőzők DES Pálinkafőzők Dupla falú pálinkafőzők Aroma tornyos pálinkafőzők Pálinkafőzés kellékek Lekvárfőzők Aszalógépek Kapcsolat
☰ Menü
Hírlevélt kérek az akciókról




Az oldalt ellenőrizte
WebKontrol.hu 2016.06.02.


Vásárlói véleményeket itt olvashatWebKontroll.hu – Online ellenőrző és véleményező rendszer.
Minden termékre 14 napos pénzvisszafizetési garancia.



Ingyenes szállítás 80.000 Ft felett.

Legkedveltebb termékek



2014 év pálinkafőzője!
A vevők szavazata alpján.
Prémium 30 literes.


Ingyenes szállítás 80.000 Ft felett.

pH mérő több info. itt!

Pálinkafőzés kellékek

  • Gigitális pH mérő
    Gigitális pH mérő
Ár:14900.00Ft

Nagy pontosságú digitális pH mérő.

 

Vízhatlan kivitel IP65.

Széleskörü alkalmazás, cefer, gyümőlcslé, víz, stb.

 

A cefre pH értékét meg kell mérni és ha szükséges be kell állítani 2,8-3,2 értékre sav adagolásával (foszforsav, kénsav, cítromsav). Ezt digitális pH mérő használatával mérhetjük meg egyszerűen és pontosan. A cefre védelme érdekében a megfelelő erjedés miatt a pH érték beállítása szükséges. A baktériumok és penészgombák 2,8-3,2 ph értéknél elpusztulnak, de az élesztősejtek szaporodni tudnak és alkoholt és aromaanyagot termelnek.A berendezés méri a cefre hőmérsékletét is, így egyben hőmérőként is használható, valamint a mért adatok alapján a műszer automatikusan elvégzi a szükséges kompenzációkat.

Mérési tartomány: pH 0.00-14.00, Hőmérséklet tartomány: 0C°-50C° (32°F-122°F) Mérési pontosság: pH ±0.03pH, Mérési pontosság °C: ±0.5℃ Elem: 4×1.5V (AG-13)

 

Kalibrálási módszerek: Két pont automatikus kalibrálása. Kalibrálva küldjük, nem tartalmaz buffer oldatokat. Automatikusan kikapcsol 4 perc után. Mérete: 188mm×35mm×35mmSúly: 80g

 

Miért szükséges a pH beállítása? Az élesztő szaporodása és a gyümölcsben lévő cukor átalakítása etil-alkohollá 2,8-3,5 pH érték között kedvező. A cefre fertőzését okozó baktériumok ( tejsav, vajsav, talajbaktériumok ) kevésbé savas közegben tudnak jól szaporodni, ezért savazással tudunk ellenük jól védekezni. A kevésbé savas gyümölcsök ( körte, bodza, cseresznye, szamóca, faeper, málna, sárgabarack ) esetében az édes cefréhez savat szükséges adagolni, ezzel meggátoljuk a káros baktériumok. A savat az aprítás-zúzás alatt, az enzimadagolás után adjuk a cefréhez.

Várj mielőtt kilépsz!

Kérd hírlevelünket az Akciókról!

Ha nem, akkor klikk a "Mégsem" gombra!